Dörrenovering

Innerdörrar med unikt utseende

Sandakökets sortiment av dörrskivor till innerdörrar hittar du här. Fördelen med Sandakökets dörrskivor är att alla går att få måttanpassade. Som standard har vi idag dörrskivor som passar innerdörrar som är 520–530, 620–630, 720-730, 820-830 och 920-930 mm samt 2040 mm höga. Vill du veta mer om våra dörrskivor kan du kontakta Sandaköket så kan vi förklara hur allt fungerar. När du har hittat en dörrskiva som du gillar kontaktar du Sandaköket kök och Lackering i Stockholm.

Renovera dina innerdörrar på ett snabbt och enkelt sätt

Genom att utnyttja Sandakökets måttanpassningsbara dörrskivor kan du på ett snabbt och väldigt enkelt sätt förnya dina gamla dörrar. En fördel med att använda Sandaköket kök och lackering i Stockholms dörrskivor är att du slipper byta ut dina nuvarande dörrkarmar och foder, vilket oftast gör att du även måste måla och tapetsera runt karmarna.

Vi på Sandaköket hjälper dig att renovera dina innerdörrar på ett professionellt sätt. Första steget blir att grovslipa dörren samt måla kanterna i samma färg som dörrskivan. Därefter limmas skivan ca 15 mm från kanten så att dörren passar i din nuvarande dörrkarm. Dörren lackeras därefter för att få en hållbar och vacker finish.

KATALOG DÖRRSKIVOR: https://drive.google.com/file/d/1gCUy2S-w90h9IQLzCJrm9TOZfgFkTOD5/view