Köksluckor till IKEA Metod och Faktum.

Du väljer själv färg, mått & grepp – Sandaköket kök och lackering levererar sen till dig i hela Sverige. 

Monteras lika lätt som IKEA´s egna luckor och lådfronter!

Gör ett val från alla ca. 2000 NCS-kulörer. Välj luckor, vitrinluckor i olika utförande i standard & specialmått.

Maila Sandaköket din homeplanner ritning så hjälper vi dig med offert och att beställa ditt eget unika kök!

Skapa din egen stil med premiumluckor från Sandaköket! 

Oavsett om du bygger helt nytt Metod kök eller vill ge dina befintliga IKEA stommar ett nytt liv, får du med Sandakökets produkter design, höga kvalité utan att det behöver kosta en förmögenhet ett mer personligt kök. Genom att förnya redan befintliga och funktionella IKEA-stommar, främjar vi både din ekonomi och vår natur. För att bidra till miljö har vi valt att låta all tillverkning ske i Sverige.

Det enklaste sättet att få pris på ditt befintliga kök.

Vi har två enkla lösningar för dig som önskar ett pris på ditt nya kök. Oavsett om du har METOD eller FAKTUM skåp så kan du antingen maila in bilder på ditt kök till Sandaköket eller specificera hur många köksluckor och lådor du har i ditt kök.

Det enklaste sättet att få reda på priset på ditt nya METOD kök.

Enklaste sättet att få reda på vad ditt nya kök kostar är att skicka in din homeplanner ritning från IKEA där vi själva ser antalet luckor och lådfronter, så återkommer Sandaköket kök och lackering i Stockholm med en offert till er.

SNICKERIER

Vill du själv önska så tillverkar Sandaköket kök och lackering i Stockholm dina kökssnickerier, vinställ, kryddhyllor, öppna vackra skåp lackerade i valfri kulör, helglasade vitrinskåp, köpmansdisk, måttanpassade stommar, specialdesignade kontorsmöbler, är bara några exempel på kökssnickerier som kan tillverka.

Istället för att bara monotont tillverka kök så skapar vi tillsammans ditt dröm kök efter dina egna idéer förutsättningar och önskemål. Vi på Sandaköket kök och lackering i Stockholm lägger stort fokus på kvalité och design för att kunna erbjuda en kvalitativ produkt på ett enklare sätt utan att det kostar en förmögenhet. Med ett gemensamt intresse för kök och lackering, med ett stort kunnande av tillverkning i Borås har vi en mer flexibel och enklare tillverkning för att kunna tillgodose era krav och önskemål. Det andra kallar för special är vår standard. Sandaköket affärsidé är enkel – att på ett effektivt sätt tillhandahålla det perfekta köket efter kundens önskemål. Med en flexibel tillverkning och leveranssäkerhet från oss och våra sammarbets partner skapar vi trygghet genom hela processen för dig som kund. Vi strävar efter att bli den självklara aktören att vända sig till när man behöver en hjälpande hand.

Välkommen till Sandaköket.