unnamed-3.jpg

Lackering av köksluckor i Stockholm för ett nytt kök!

När köket är i gott skick men ändå känns utdaterat så kan även lackering av köksluckor av Sandaköket  i Stockholm vara allt som behövs för att rummet ska få nytt liv. Passa på att skapa ett personligt kök med val av färg och ytstruktur som kommer att passa bra ihop med tapet och övrig inredning i rummet.

Lackering av köksluckor, dörrar och möbler för inomhusbruk. Sandaköket använder alla NCS-kulörer. (ca 2000 st) även högblankt och klarlackering. Vi arbetar med en 2-komponents färg för bästa hållbarhet mot fukt och slitage. Vi både hämtar och monterar i hela Stockholm. Sandaköket tar även måleriuppdrag i samband med köksrenoveringen.

Dörrenovering

Även dina gamla dörrar kan bli som nya. Att sätta på spårfrästa skivor på dina gamla slitna dörrar, ger dig en helt ny känsla i hemmet.

Ett kök att trivas i köket är för många hemmets hjärta. Det är här som man lagar mat, äter mellanmål och måltider, gör läxor och samtalar. Förutom ett möblemang som är bekvämt så är det viktigt att köksskåpens luckor känns attraktiva och fina. Tidens tand kan man inte göra så mycket åt. Det här är ju luckor som man använder flitigt och det är klart att detta syns efter några år. Men man måste faktiskt inte köpa nya köksluckor för en förmögenhet för man får precis samma känsla och effekt genom att lacka.

Är luckorna i gott skick så räcker det bra med en professionell ytbehandling som får materialet att se nytt ut igen. När man väljer lackering av köksluckor i Stockholm så kan man ju även passa på att byta färg och struktur på ytan. Nya handtag läggs till och köket blir återigen en plats där man då och då ser sig omkring och tänker att det här minsann är hemmets finaste rum.