Invändigt måleri och Tapetsering

Efter en första kontakt med Sandaköket, bokar vi ett kostnadsfritt hembesök, detta görs för att kunna bedöma vad som ska utföras samt att få fram en mer exakt prisbild för offert. 

Vi står även till tjänst med akuta och snabba insatser vid behov inför en försäljning. Det handlar då om tapetsering, målning eller annat som ingår i vårt yrkeskunnande. Du kan givetvis använda ROT-avdraget på våra hantverkstjänster, detta ger dig en direkt skatterabatt på fakturan med 30% på arbetskostnaderna.

Vid offertförfrågningar för invändigt måleri och övriga snickeriarbeten kontakta gärna Sandaköket via formuläret på hemsidan.

Sandaköks metoden

Sandaköks metoden erbjuder även köksluckor i alla stilar, kulörer och storlekar, passar alla skåp på marknaden. Sandaköket erbjuder renovering/lackering av befintligt kök, Sandaköket plats målar detaljer som är olämpliga att montera ner.

Med Sandaköks metoden köper du luckorna direkt ifrån vår svenska fabrik i Borås, Sandaköket kök och lackering i Stockholm säljer och monterar även ett nytillverkad kök- och förvaringslösningar, bänkskivor anpassad till kundens befintliga stommar. 

Genom bokade hembesök når Sandaköket kunden som uppskattar den befintliga planlösningen och som vill modernisera funktion och design med minimal egeninsats och maximal trygghet under processen. 

Ingenting överträffar ett kostnadsfritt hembesök utan förpliktelse av en erfaren köksspecialist när det är dags att förnya köket. Därför åker Sandaköket hem och tittar på våra kunders kök. 

Du förbinder dig inte givetvis inte till något köp, du får förslag på lösningar utifrån dina önskemål och förutsättningar. Vi vet att detta är uppskattat av våra kunder.